top of page

Hack in de Kas – hack jezelf voor de glastuinbouw

Op 13 oktober organiseert MKB Cyberadvies Nederland samen met LBVD de eerste Hack in de Kas in het World Horti Center.


Hack in de Kas is specifiek bedoeld voor glastuinbouwers en kent een uniek concept: in één middag leren de deelnemers de digitale risico’s voor hun organisatie beter kennen door

- een levendige interactieve presentatie met voor hen relevante voorbeelden, én

- zelf achter het toetsenbord te kruipen en een modelkas aan te vallen.


De middag is bedoeld voor tweetallen: een MT/directielid vergezeld van zijn of haar technische (ICT) rechterhand. Beiden zullen aan beide onderdelen deelnemen. Door samen te luisteren en samen te hacken sluiten risicomanagement en techniek op elkaar aan en kunnen direct na afloop, misschien wel tijdens de borrel, de eerste stappen worden gezet om de beveiliging van het bedrijf te verhogen.


En anders is er altijd nog 14 oktober, wederom in het World Horti Center. Maar daarover vertellen we graag meer in een apart bericht.Hack in de Kas is een geesteskind van de kerngroep digitale veiligheid, waarin InnovationQuarter, Lentiz|MBO Westland, Beekenkamp Group, Hoogendoorn Growth Management, MKB Cyber Advies Nederland BV, LetsGrow.com, VTM en World Horti Center de handen ineenslaan om digitale veiligheid binnen tuinbouwbedrijven meer prioriteit te laten krijgen.


Hack in de Kas wordt mede mogelijk gemaakt door MRDH (Metropoolregio Rotterdam Den Haag), Greenport West-Holland en de gemeente Westland.


U kunt zich aanmelden via de volgende link:

https://greenportwestholland.genkgoweb.com/formulieren/20211013-hack-in-de-kas


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Zinn (peter.zinn@mkbcyberadvies.nl).Uitgelicht
Recent
Archief
Zoek op Tags
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page