top of page

Workshop Cyber Security in Control


In het kader van de Alert Online weken biedt MKB Cyber Advies Nederland als partner van Alert Online een workshop aan voor directeuren/DGA’s van MKB bedrijven. Deze workshop vindt plaats op vrijdag 14 oktober van 08.30 tot 12.30 in het Zuiderstrandtheater, Houtrustweg 505, 2583 WB te Den Haag.

De workshop Cyber Security in Control richt zich specifiek op MKB ondernemers. De workshop is kort, één dagdeel en to-the-point zodat het geleerde na afloop direct toepasbaar is.

Aan het eind van de workshop Cyber Security in Control heeft u de relatie gevonden tussen uw belangrijkste bedrijfsprocessen en het gebruik van ICT en cyber door mens en machine.

U krijgt inzicht in de ‘digitale afhankelijkheden’ die uw onderneming heeft met uw klanten, toeleveranciers, het maatschappelijk belang en de regelgeving.

Ook krijgt u zicht op de ‘digitale kwetsbaarheden’ van uw belangrijkste bedrijfsprocessen en hoe, en waarom, kwaadwillende deze kunnen en willen verstoren en daarmee de continuïteit van uw onderneming in gevaar kunnen brengen.

Het zelfwerkzame en interactieve karakter van de workshop biedt u de mogelijkheid uw rol en verantwoordelijkheid voor een veilige digitale bedrijfsvoering te herkennen en een plan te formuleren waarmee u de bedreigingen voor de continuïteit van uw onderneming kunt minimaliseren.

Heeft u interesse om deel te nemen, meldt u dan voor 1 oktober a.s. aan via een e-mail gericht aan info@mkbcyberadvies.nl. Heeft u vragen, neem dan direct contact op met Wout de Natris: wout.denatris@mkbcyberadvies.nl of 06-48388813.

De cursus valt samen met de Seaside Matchmaking Cybersecurity bijeenkomst van Dcypher en de afsluiting van de Alert Online weken. Dcypher nodigt u van harte uit om het middagonderdeel bij te wonen. Meer informatie treft u hier aan: https://www.b2match.eu/matchmaking-cs2016/pages/14556-program.

Uitgelicht
Recent
Archief
Zoek op Tags
Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page